Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
zivatarfelho

Vege(m)

zivatarfelho · 10 hónapja
...volt meg nala par kes, amit bucsuzoul szivembe szurt. 
Marcius 12. - Mindennek vege, meghaltam... 

Vajon ilyen lehet a "halalnak halalaval" halni...?  
Amikor burkoltan es kedvesen-leepitosen rugdos el magatol az, aki a levegod volt? 
Amikor egy szavaert a vilagot felforgatnad, de csak a csend uvolt a fuleidbe ezentul?
Amikor latod, hogy masoknak adja azon tarsasagat/figyelmet, amelybol egykor neked csepegtetett szep ujjai kozul par elteto morzsat, s te mohon faltad azt, soha jol nem lakva?

Tudom mit erzek. En erzeseim. Oszintek es valodiak. Nem vagyok vaksi. Nem vagyok elmebeteg...eleg abbol, hogy ennyinek latsz...!
Megertem, ha ilyen nem kell neked, ami en vagyok!
Mindent megertek... csak az a kurva seb... az nem forrad...folyik a verem... nem...ez nem a verem, az mar reg elfolyt... Ez a lelkem, ami luktetve szivarog az altalad szurt sebembol, melyet a poros fold nyalogatva lefetyel... 

Bar szerettel volna... bar megoleltel volna egyszer, ugy igazan. Barcsak megcsokoltal volna valaha is...

Eltunok hat... nem azert, mert kiteptelek a szivembol... nem! 
Minden apro sejtembe alattomos modon ozmozissal szivarogtal be, itt elsz bennem, itt elunk bennem, agyam, szivem nem csillapodik. 

Maganyos farkaskent vonyitok a fajdalomtol, uvoltok es sirok, osszegornyedem, lathatatlan akarok lenni, legyoztel, megszeliditettel, onkent hajtottam fejem igadba, de nem erdekellek teged... menj hat akkor, ha menned kell, ha meg sem probalnad egy ilyen kobor lelekkel, mint amilyenne lettem, ha undorodsz es kineveted egykori jatekszered...

Mindenem vagy. De en mar csak fekszem megtorten. Csendes orulte valtam; bolondod lettem. Nem valtozik ez  s o h a  mar; nem erted meg.

Ohh...masnak miert adtal eselyt... gyulolom gyulolom gyulolom oket, de magam a legjobban... bar lehetnek olyan, mint ok voltak, akikkel egyutt fekudtel es keltel boldogan... miert... s en miert nem... 

Eltunni szegyenemben, s banatomba fulladni. Ez az osztalyreszem. Hogy is vagyhattam tobbre, rad... 

Nem fog menni nelkuled tovabb. Nem birja mar a lelkem. 

Legy boldog hat, mediageci...

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho
Hogy ki vagyok? Porszem a sivatag dűnéjének mélyén, vagy éppen vízpára egy zivatarfelhő belsejében. Gyáva oroszlán a filmből, tyúk egy versből, ló egy mű címéből... Semmi különös, vagy egy különös senki... Esetleg más... Nem tudom... Keresem a választ... Vagy talán már nem is.