Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
zivatarfelho

Nem mulik

zivatarfelho · 1 éve
Nem mulik a fajdalom... Nem mulik... 
Uresseg. Itt bent: uresseg. 
Feltoltom lelkem konnyeivel testem. Ugyis csotores van...

Hetedik hete ulok egyedul a padon... Fazom. Testem mar megfagyott, a lelkem vacog utanad. Mar semmi nincs. 
Nem mulik. Nem mulik a fajdalom.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho · 11 hónapja
Koszonom, hogy megertesz "Fagyott mosoly"... koszonom a szavaid, mondataid, de sajnos sem fiatal, sem szep nem vagyok. Azt hiszem pont ezert alakultak igy a dolgok.
De koszonom, hogy elolvastal, minden irasodat erzem en is... ezert szeretlek olvasni. Bar ne kellene ennyit szenvednunk...
Fagyott mosoly · 11 hónapja
Zivatarfelhő, átérzem minden betűdet. Írj, írj, írj, ordítsd ki magadból. Időbe telik, míg jobb lesz. De jobb lesz. Vagy nem. Nekem fél év távlatából sem lett még jobb. :( De te fiatalabb és szebb vagy, talán az érzékeny kis lelkedből ha kiírod a fájdalmat, még láthatsz a feketén kívül más színeket is. Csak akarj szép színeket látni. Hajrá.
Sándor Norbert · 1 éve
Ha ezek valós fájdalmak, szerintem nem ártana egy szakember. 

Személyem és szivem szerint viszont egy megértő közösséget ajánlanék. Elsősorban keresztényt. Hidd el meg fognak érteni.
zivatarfelho
Hogy ki vagyok? Porszem a sivatag dűnéjének mélyén, vagy éppen vízpára egy zivatarfelhő belsejében. Gyáva oroszlán a filmből, tyúk egy versből, ló egy mű címéből... Semmi különös, vagy egy különös senki... Esetleg más... Nem tudom... Keresem a választ... Vagy talán már nem is.