Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
zivatarfelho

Hell,o...

zivatarfelho · 2 éve
Hofeher boritekon kek tinta dalol; még soha nem irtam le kezzel szeretett nevét, s mar soha nem is fogom. Hm... Mily jelentektelen dolgok is milyen sullyal birhatnak.

- Onnek 1 darab csomagja erkezett...

Ma tehat vegre mindent megkapott, amire valaha igazan szuksege lehetett tolem...

Biztos alig varta, hogy kivehesse belole eletem egy - altalam imadott- darabkajat... Immar az ove, a jovoben neki kell vigyazni ra.
Bar lathattam volna arcat felderulni, smaragd szemeinek csillanasat, ajkait mosolyra huzodni, vagy csak ahogy a fejere teszi... Biztos csodalatosan fest benne... Kulonleges ez az egesz, mint o. 

Ugy ereztem szetrobban a szivem az oromtol, amikor tudatta, megkapta a csomagot. Boldog voltam, hogy boldog es orul... De ezzel egyutt lezarult hat minden, nincs tovabb. 

Nem maradt semmi, amiert erdemes lenne levegot vennem...

A Pokol legmelyebb bugyraban derekig gazolok. 

Mily hatalmas, sotet es mely ez az űr, ami lassan felemeszt...Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho · 2 éve
Kedves vagy, de nem terhelek senkit... csak probalom kiirni magambol...de azt hiszem nem segit ez sem. :(
Horváth Orsolya · 2 éve
Jajj szívem :( Itt vagyok ha akarsz beszélgetni.
zivatarfelho · 2 éve
En sajnos menthetetlen "kategoria" vagyok... Ha akarnam sem tudnam  felemelni a fejem, es nem akarom azt sem latni, mit tol elem a Sors... Hazugsag es atveres minden... Ot miert tette eletem foutjara, ha valojaban nem kellettem neki semmire, maximum arra, hogy szerelemmel telt szivemmel simogassam lelket, mig O masok kozott keresgel... Nem ertem miert...
Gyulolom, hogy keves vagyok neki. 
Gyulolom, hogy nem erezhettem testkozelbol minden nap elmejenek sziporkazasat, lelkenek ragyogasat, eros karjai oleleset, kezfogasat, csokjanak izet, testenek meleget...
Gyulolom, hogy nem akar mar igazi leveleket irni nekem, mint "regen"...
Gyulolom, hogy mar latni sem akar...
Gyulolom, hogy nem tudom soha gyulolni, hisz annyira szeretem...

Miert csak egy talonban tartott jatekszer lehettem, mikor mindig is tudta, hogy hozzam sem birna erni.
Ezt miert nem lehetett elmondani 9 honappal ezelott... miert... 
Nem ertem az elet jatekait. De lehet, hogy csak humorom nincs... 
Törölt felhasználó · 2 éve
Lassú folyamat és látom neked is nehéz az elengedés. Néha én is úgy érzem nincs miért felébredni. De az életnek menni kell tovább. Nem akarom az elkövetkező 40 évemet robotként leélni. Igen most még fáj de büszke vagyok arra hogy ilyen mélyen tudok érezni. Tedd Te is ezt hiszen a sors útjai kifürkészhetetlenek, ha mindíg lehajtott fejjel jársz nem fogod észrevenni azt amit a sors neked szán.
zivatarfelho
Hogy ki vagyok? Porszem a sivatag dűnéjének mélyén, vagy éppen vízpára egy zivatarfelhő belsejében. Gyáva oroszlán a filmből, tyúk egy versből, ló egy mű címéből... Semmi különös, vagy egy különös senki... Esetleg más... Nem tudom... Keresem a választ... Vagy talán már nem is.