Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
zivatarfelho

Egy oszi honap

zivatarfelho · 1 éve
Tegnap volt egy oszi honapja, hogy szo nelkul toroltel eletedbol.

Letorolheto konnyeim java mar elfogyott, de belul zokogok tovabb, mig hajnalra el nem ajulok par orara. Aztan, ahogy kinyitom csipas szemeim, remegni kezdek, s azon kapom magam, hogy ismet a banattal keringozom az elet tancparkettjen: szedulok, nem vagyok jol. De o tovabb kacag gunyosan rajtam.

Mily pokol egyedul ebrednem, hisz a tudattalan almomban olelhettuk egymast... Fenebe mindennel: annyira tokeletes vagy, hogy is lehetnel te magad az en valosagom...

Emlekszem mindig mennyire ideges voltam minden egyes kavezasunk elott...Aztan vegre ott voltunk.
Nem tudod, mennyire zavarba ejtoen megnyugtato a kozelseged, a latvanyod, a hangod, az, hogy kezzelfoghago tavolsagban ulsz...Lelkiekben mindig ugy talalkoztam veled, h ez az utolso alkalmunk, mert tudtam, hogy az a csoda, ami te vagy nekem, jobbat erdemel annal, mint hogy ujra engem akarjon latni... De belul megis remenykedtem. 
Nem hittem, hogy az utolso alkalom valoban az utolso alkalom lesz. Biztam abban, hogy meg maradt idom az eletedben. De tevedtem. 

Egy nyomorusagos oszi honap. Fogalmad sincs arrol, hogy mennyi embernek mondtam nemet, a te igenedre varva... 

En...nem akarok lemondani rolad...Nekem ez nem megy... 

Hianyzol...
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho
Hogy ki vagyok? Porszem a sivatag dűnéjének mélyén, vagy éppen vízpára egy zivatarfelhő belsejében. Gyáva oroszlán a filmből, tyúk egy versből, ló egy mű címéből... Semmi különös, vagy egy különös senki... Esetleg más... Nem tudom... Keresem a választ... Vagy talán már nem is.